Ajasta aikaan Silmästä silmään

Kaikki blogit puheenaiheesta SSS- hallitus

Verohuojennukset

Hallituksen lupaamien verohuojennusten tarkoitus oli olla kannustin KiKy- sopimuksen aikaansaamiseksi. KiKy- sopimus, jos sellaista tulee, on tuiki tarpeellinen, työaikoja olisi vain pitänyt jatkaa enemmän, vähintään viikolla.

Hallituksen lupaamat verohuojennukset sen sijaan ovat turhia, eikä niillä paranneta kilpailukykyä.

Verohuojennuksen sijasta hallituksen olisi pitänyt päinvastoin kiristää veroja, vähintään saman verran kuin mitä ovat nykyiset veronhuojennukset.

SSS - hallituksen noitavainot

 

Ulkoasiainministeri Timo Soini mainitsi aikanaan ennen jytkyä, että kun hän pääsee hallitukseen niin kaikki on mahdollista.

Onko ministeri Soinin unelma nyt toteutunut.

Hallitus lisäää lasten kotihoidon tukea ja samalla rajoittaa subjektiivista lasten päivähoito – oikeutta. Tästä seuraa, että varhaiskasvatus jää usein jo heikossa asemassa olevien vanhempien omalle vastuulle ja rakenteellinen köyhyys, syrjäytminen ja työttömyys lisääntyy.

Leikkaus on lainaa isolla korolla

 

Nyt kun valtapoliitikot ja valtamedia markkinoivat julkisten menojen leikkaamatta jättämistä velkana, joka jätetään tuleville sukupolville, on hyvä palauttaa mieleen se virallisessa tiedotuksessa ylistetty tapa, jolla 1990-luvun lama ns. ”selätettiin”.

 

Porvarihallitus joka pyllistää lama-aikana yrittäjille

Suomen SSS-hallitus pyllistää lama-aikana Suomea ylläpitävien yrittäjien niskaan 12,4 miljoonan euron tähden, kolehti?
Hallitus kumosi edellisen eduskunnan hyväksymän sakon muuntorangaistuksen käytön laajentamista koskevan lakimuutoksen mikä olisi ollut hyvä alku kohti kansan "syvien rivien" oikeustajua.

Radio Jerevan

Radio Jerevanin innoittamana.

Täällä Radio Jerevan. Kysykää meiltä mitä te haluatte, me vastaamme teille mitä me haluamme.

Meiltä kysytään:
Mikä on tuottavuusloikka?
Me vastaamme:
Se on talouden kasvuun nostava loikka. Kuten loikat yleensä, se päätyy samaan korkeuteen mistä lähtikin.

Meiltä kysytään:
Mitä on digitalisaatio?
Me vastaamme:
Todennäköisesti analisaatio olisi oikeampi termi.

Suomen täytyy johtaa Eurooppaa

Kreikan velkakriisi on vellonut yli neljä vuotta. Koko tämän ajan Euroopan johdossa istuvat, liittovaltiosta haaveilevat, federalistit ovat tarjonneet lääkkeeksi lisää velkaa. Velkaa jonka takaavat eurooppalaiset veronmaksajat. Kuten kaikki tietävät seuraus tästä politiikasta on ollut Kreikkaa holtittomasti lainoittaneiden pankkiirien pelastaminen. Suomelle tämä lysti tulee todennäköisesti maksamaan yli 6 miljardia euroa.

 

Perussuomalaisten luottamus hallitukseen koetuksella.

Suomen SSS- hallituksen olemassaolo perustuu hallituksen sisäiselle luottamukselle ja eduskunnan luottamukseen, mutta kovin kovalle se luottamus näköjään tällä hetkellä joutuu.

Kreikan kriisi painaa päälle ja pitäisi hyväksyä seuraava lainantakuuerä. Vain kreikkalaiset itse ja heidän itsepäisyytensä ja jääräpäisyytensä voi pelastaa perussuomalaiset häpeältä olla esittämässä seuraavaa takuuerää, mutta kreikkalaisten vetkuttelun seurauksena  voi olla  vielä suurempi häpeä, kukaan ei tiedä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä