Ajasta aikaan Silmästä silmään

Kaikki blogit puheenaiheesta IS-terroristit

Suomen on huolehdittava kansalaisistaan, holtiton maahantulo aisoihin!

Ihmeellistä, että hallitukselta, presidentiltä ja poliisilta meni aikaa vuorokausi ennen kuin pystyi myöntämään tosiasian että kyseessä oli terroriteko.

 

Senkin jälkeen on vähätelty tapausta ja käännetty huomiota muualle. Toisekseen on nostettu maahantulijoita estämässä terroritekoa, mutta unohdettu, että

suomalaisia oli myös estämässä. Yksi maahantulija on ilmeisesti ominut itselleen sädekehän vaikka kuvat puhuvat karua kieltä. Toivottavasti Turun Sanomat oikaisee juttunsa.

 

Brysselin iskut - tulevaisuutemme vedenjakaja?

Meidän on äärimmäisen vaikea hyväksyä sitä, että ääri-islamin nimissä toimivat terroristit tunkeutuivat tavallisena arkiaamuna kylvämään kuolemaa Euroopan sydämeen. Tuollaisella fanatismilla ei pitäisi olla sijaa demokratiaa ja avoimuutta kunnioittavissa yhteiskunnissamme, jotka ovat yrittäneet auttaa lähi-Idän maita uudistumaan. Valistuneet eurooppalaiset toivovat elämän jatkuvan tästä eteenpäinkin mahdollisimman normaalisti, mutta moni ajattelee meidän olleen liian sinisilmäisiä suhtautumisessa uskonnollisten fanaatikkojen toimintaan.

Ruotsin terroristijahti - kaikki ei oikein täsmää?

Viime keskiviikkona Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpo ilmoitti maan valmiustason kohottamisesta tasolle 4 kohonneen turvallisuusuhan takia, ja samalla ilmoitettiin poissaolevana pidätetyksi terroriteon valmistelusta epäilty mies, Mutar Muthanna Majid, ikä noin 25 vuotta. Ja kuvakin julkaistiin.

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/818652-9-saker-vi-vet-om-sveriges-me...

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä